Ταυτότητα - Στόχος

Το Κέντρο Αναπτυξιακών και Συναισθηματικών Διαταραχών Κων/νος Μπόλιας είναι μια Μονάδα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Ψυχικής Υγείας Ιδιωτικού Δικαίου για Παιδιά Εφήβους Οικογένειες και Ενήλικες. .
Η Διεπιστημονική Ομάδα των επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας παιδοψυχίατροι, ψυχολόγοι, λογοθεραπευτές, ειδικοί παιδαγωγοί, κοινωνικοί λειτουργοί κλπ σε συνεργασία με το Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης του Κέντρου μας και με επικεφαλής τον παιδοψυχίατρο Κωνσταντίνο Μπόλια επωμίζονται την ομαλή , αποτελεσματική και αξιόπιστη διαδικασία αξιολόγησης και διάγνωσης για το παιδί και την οικογένεια σας.
Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζουμε τη σφαιρική προσέγγιση και αντιμετώπιση των δυσκολιών που δυνητικά εμφανίζονται σε παιδιά, εφήβους, ενήλικες και τις οικογένειές τους.
Μέλημά μας η παροχή υπηρεσιών υψηλής επιστημονικής τεκμηρίωσης.

Φροντίδα μας ο σεβασμός και η αξιοποίηση της ιδιαιτερότητας του κάθε παιδιού.

Στόχος μας η ανάπτυξη των δυνατοτήτων του και η βέλτιστη ένταξή του στο οικογενειακό, σχολικό και ευρύτερα κοινωνικό σύνολο.
Είμαστε στην αιχμή των εξελίξεων και στην εξέλιξη της καθημερινής πρακτικής στη Διάγνωση, Θεραπεία & Αποκατάσταση εδώ και πάνω από 20 χρόνια.
Δουλεύουμε μαζί σας, ακούμε τις ανάγκες σας, διαμορφώνουμε λύσεις, επιτυγχάνουμε αποτελέσματα.

κων. μπόλιας

κέντρο αναπτυξιακών & συναισθηματικών διαταραχών

info@kbolias.gr

Τηλ: 210-864-5810

info.marousi@kbolias.gr

Τηλ: 210-689-9542

Αθήνα

Πατησίων 207

Μαρούσι

Λ. Κηφισίας 2

Copyright 2020 κων. μπόλιας

logo small new